Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Těstoviny Tarhonya jsou čtyřvaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Občas zamícháme a vaříme 15 – 20 minut. Těstoviny přecedíme a opláchneme pod tekoucí vlažnou vodou.
Maďarská specialita: Restovaná Tarhonya (tarhoňa). V hrnci rozehřejeme olej (na dno) a vsypeme těstovinu. Možno dochutit maďarským kořením VIRGIN nebo přidat cibuli. Za stálého míchání restujeme. Až začne Tarhonya vonět a mírně hnědnout podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme až Tarhonya změkne. Podáváme jako přílohu k masu nebo do salátů.
skladem
Těstoviny Šnek jsou osmivaječné. Příprava: Na 100g těstovin použijeme 1l vody. Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme 1 polévkovou lžíci oleje. Znovu uvedeme do varu. Nemícháme. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 4-6 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Jahodové listy jsou osmivaječné. Příprava: Na 100g těstovin použijeme 1l vody. Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme 1 polévkovou lžíci oleje. Znovu uvedeme do varu. Nemícháme. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 4-6 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Jahodová stužka jsou osmivaječné. Příprava: Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Uvedeme opět do varu. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 3-4 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Polévkové drobení (Csipetke) jsou osmivaječné těstoviny. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Vaříme 18 - 23 minut. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 5 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Tarhonya jsou osmivaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Občas zamícháme a vaříme 15 – 20 minut. Těstoviny přecedíme a opláchneme pod tekoucí vlažnou vodou.
Maďarská specialita: Restovaná Tarhonya (tarhoňa). V hrnci rozehřejeme olej (na dno) a vsypeme těstovinu. Možno dochutit maďarským kořením VIRGIN nebo přidat cibuli. Za stálého míchání restujeme. Až začne Tarhonya vonět a mírně hnědnout podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme až Tarhonya změkne. Podáváme jako přílohu k masu nebo do salátů.
skladem
Těstoviny Písmenka (Betűtészta) jsou osmivaječné těstoviny. Příprava: Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody s kapkou oleje. Vaříme 1 – 2 minuty. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 2 - 4 minuty. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Polévkové drobení s Ostrým Pištou jsou čtyřvaječné těstoviny. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody s kapkou oleje. Vaříme 18-23 minut. Pod poklicí necháme dojít 1-2 minuty. Přecedíme, opláchneme pod tekoucí vodou.
skladem
Těstoviny Široké nudle jsou osmivaječné. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Uvedeme opět do varu. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 6-8 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny dětské Zvířátka jsou čtyřvaječné. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje. Vaříme 1 - 2 minuty. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 6 - 8 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Vlasové nudle jsou osmivaječné. Příprava: Na 100g těstovin použijeme 1l vody. Těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, přidáme 1 polévkovou lžíci oleje. Znovu uvedeme do varu. Nemícháme. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 1-2 minuty. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem
Těstoviny Gyufametélt jsou čtyřvaječné těstoviny. Příprava: těstoviny nasypeme do osolené vařící vody, můžeme přidat trochu oleje. Vaříme 6 minut. Odstavíme a pod poklicí necháme dojít 8–10 minut. Přecedíme pod tekoucí vlažnou vodou.
skladem