Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Paprikový krém Silný Pišta je jeden z nejoblíbenějších produktů výrobce Univer na maďarském trhu a toto platí i pro naše zákazníky. Krém je hrubě mletý z kvalitní maďarské pálivé čerstvé papriky. Používá se k přípravě nebo následnému dochucení omáček, polévek, gulášů, na topinky, k masům...
skladem
Petržel nať drcená (Petrezselyemlével) - k ochucení polévek, omáček, mas, salátů, příloh, pomazánek a dalších jídel.
skladem
Bobkový list celý (Babérlevél) - k ochucení polévek, omáček, šťáv, pečeného masa, zvěřiny, při nakládání zeleniny.
skladem
Kokosová tyčinka Choco mini je kakaová a má lehké rumové aroma. Kokosová pochoutka nejen pro děti.
skladem 4 ks
Kurkuma mletá (Kurkuma őrölt) slouží k ochucení a obarvení pokrmů.
skladem
Skořice mletá (Fahéj) - k ochucení sladkých pokrmů - zákusků, moučníků, koblih, koláčů, perníku apod.
skladem
Česnek granulát (Foghagyma)
skladem
Skořice celá (Fahéj) - k ochucení sladkých pokrmů, ovocných polévek, kompotů, svařeného vína apod.
skladem
Doporučení na přípravu: Na 1 štrúdl použijeme 2 nebo 3 pláty těsta. První plát rozložíme na navlhčenou utěrku, potřeme smetanovým olejem (1dcl oleje, 6 dkg smetany nebo rozpuštěným máslem). Potom druhý plát položíme na první plát. Podle chuti plníme. Náplň dáme na dolní polovinu těsta, těsto na obou stranách zahneme a stočíme. Štrúdl můžeme na povrchu potřít a dáme upéct do zlatova v předehřáté troubě při teplotě 200 – 205 °C 15 minut.
skladem
Zeleninová směs do polévek, na pečená masa, do omáček.
skladem
Bonbóny Fru jsou měkké karamely s příchutí jahody, maliny, citronu a pomeranče.
skladem
Fru jsou měkké karamely s ovocnou příchutí ananasu, banánu, citrónu a hroznového vína.
skladem