Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Doporučení na přípravu: Na 1 štrúdl použijeme 2 nebo 3 pláty těsta. První plát rozložíme na navlhčenou utěrku, potřeme smetanovým olejem (1dcl oleje, 6 dkg smetany nebo rozpuštěným máslem). Potom druhý plát položíme na první plát. Podle chuti plníme. Náplň dáme na dolní polovinu těsta, těsto na obou stranách zahneme a stočíme. Štrúdl můžeme na povrchu potřít a dáme upéct do zlatova v předehřáté troubě při teplotě 200 – 205 °C 15 minut.
skladem
Doporučení na přípravu: Na 1 štrúdl použijeme 2 nebo 3 pláty těsta. První plát rozložíme na navlhčenou utěrku, potřeme smetanovým olejem (1dcl oleje, 6dkg smetany nebo rozpuštěným máslem). Potom druhý plát položíme na první plát. Podle chuti plníme. Náplň dáme na dolní polovinu těsta, těsto na obou stranách zahneme a stočíme. Štrúdl můžeme na povrchu potřít a dáme upéct do zlatova v předehřáté troubě při teplotě 200 – 205 °C 15 minut.
skladem