0 ks za 0 Kč
POTRAVINY
KOSMETIKA
ALKOHOL
VÍNO
SPOTŘEBNÍ ZBOŽÍ
OSTATNÍ
úvod   Úvod / Potraviny
zpět

Potraviny

výrobci Akce       Novinky      
1 ... 2 · 3 · 4 · 5 · 6 ·  7  · 8 · 9 · 10 · 11 · 12  ... 24
Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Rybí polévka Halászlé - základ Böllér 50g
Návod k přípravě rybí polévky Halászlé: základ rybí polévky rozmícháme v 1 litru vody (bez hrudek). Poté přidáme 4 – 6 kusů rybích plátků a na středním ohni vaříme až je polévka hotová.
skladem
28 Kč

Gulášová polévka - základ Böllér 50g
Základ na gulášovou polévku. Návod k přípravě: Na rozehřátém oleji nebo sádle osmahneme 0,5 kg na kostičky nakrájeného vepřového nebo hovězího masa, potom ve vlastní šťávě dusíme. Po vyvaření šťávy z masa, přidáme Základ gulášové polévky, který jsme rozmíchali v 1 litru vody (bez žmolků). Na středním ohni dusíme do měkka a občas zamícháme. Nakonec v něm uvaříme 0,5kg na kostičky nakrájených brambor.
skladem
28 Kč

Zvěřinová omáčka - základ Böllér 45g
Návod k přípravě zvěřinové omáčky: osmažíme 3-4 plátky masa (nebo 0,5 kg na kostky krájeného masa) na 3 lžících horkého oleje. Obsah sáčku a polévkovou lžíci hořčice metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody. Omáčku přidáme k masu a přivedeme k varu, po té na malém plameni dusíme do změknutí. Dle potřeby podlijeme. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem
28 Kč

Houbová omáčka Bakoň - základ Böllér 45g
Návod k přípravě houbové omáčky: na 3 polévkových lžících oleje osmažíme 0,5 kg nakrájených hub, poté dusíme 15-20 minut doměkka. Obsah sáčku metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody a přidáme k houbám. Omáčku přivedeme k varu. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem
28 Kč

Kuře na paprice - základ Böllér 45g
Návod k přípravě na Kuře na paprice: horní nebo spodní kuřecí stehna (0,5 kg) osmažíme na 3 lžících oleje. Podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme cca 1 hodinu na malém ohni. Obsah sáčku metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody. Omáčku přidáme k masu a přivedeme k varu, po té občas zamícháme. Dle potřeby podlijeme. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem
28 Kč

nejprodávanější
Bramborový cukr 40g
Výrobce oznámil, že došlo k pozastavení výroby. Bramborový cukr je vhodný pro sportovce, turisty. Je rychlým zdrojem energie. Znáte BRAMBOROVÝ CUKR? Možná si někteří z vás vzpomenou na své mládí, kdy přicházeli do obchodu a uviděli tam malá „mejdlíčka“ v různých barvách – bramborový cukr. Co je bramborový cukr a z čeho se vyrábí? Jedná se o jednoduchý cukr (glukózu), který může být připraven hydrolýzou brambor, kde dojde k rozdělení na škrob (komplexní cukr) rozkladem. Tento proces se obvykle dosáhne v průmyslovém měřítku pomocí varu pod tlakem a s zředěnou kyselinou škrobovou. Odpařením výsledného roztoku se získá po ochlazení krystalizující tuhnoucí produkt. Glukóza se využívá jako zdroj energie. Lze ji nalézt v sladkostech, zvláště se využívá k oslazení energetických tyčinek.
skladem
29 Kč

Jablečné křupky se skořicí 25g
Jablečné křupky se skořicí 25g
skladem
30 Kč

Jablečné křupky se zázvorem 25g
Jablečné křupky se zázvorem vyrobené z pečlivě vybraných maďarských jablek Jonatan. Zázvor v produktu přispívá k zachování přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje imunitní systém.
skladem
30 Kč

novinka
Mandle v hořké čokoládě, kurkumě a citronovém oleji 50g
Jemně pražené mandle máčené v belgické hořké čokoládě vyrobené ze 100% trvale udržitelných kakaových bobů, sicilského citronového oleje a kurkumy.
skladem
30 Kč

Hořčice křenová (Tormás mustár) Univer 70g
Hořčice křenová je specialitou pro gurmány. Dokonalý doplněk k vařeným a pečeným masům.
skladem
33 Kč

Těsto na závin (štrúdl - Réteslap) 15 plátů 300g
Doporučení na přípravu: Na 1 štrúdl použijeme 2 nebo 3 pláty těsta. První plát rozložíme na navlhčenou utěrku, potřeme smetanovým olejem (1dcl oleje, 6dkg smetany nebo rozpuštěným máslem). Potom druhý plát položíme na první plát. Podle chuti plníme. Náplň dáme na dolní polovinu těsta, těsto na obou stranách zahneme a stočíme. Štrúdl můžeme na povrchu potřít a dáme upéct do zlatova v předehřáté troubě při teplotě 200 – 205 °C 15 minut.
14 dnů
34 Kč

Těstoviny Tarhonya domácí (tarhoňa) 200g - čtyřvaječné
Těstoviny Tarhonya jsou čtyřvaječné. Příprava: Těstoviny vsypeme do osolené vařící vody, přidáme trochu oleje a opět uvedeme do varu. Občas zamícháme a vaříme 15 – 20 minut. Těstoviny přecedíme a opláchneme pod tekoucí vlažnou vodou. Maďarská specialita: Restovaná Tarhonya (tarhoňa). V hrnci rozehřejeme olej (na dno) a vsypeme těstovinu. Možno dochutit maďarským kořením VIRGIN nebo přidat cibuli. Za stálého míchání restujeme. Až začne Tarhonya vonět a mírně hnědnout podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme až Tarhonya změkne. Podáváme jako přílohu k masu nebo do salátů.
skladem
35 Kč

1 ... 2 · 3 · 4 · 5 · 6 ·  7  · 8 · 9 · 10 · 11 · 12  ... 24
zpět nahoru tisk
PŘI NÁKUPU NAD 2500 Kč
Rychlý kontakt       Tyršova 1840/10, 702 00 Ostrava / Tel: 733 644 777
Všechna práva vyhrazena ERLI HUNGARY s.r.o.
vyrobilo Eline.cz, 2013
partneři