
-50%
Potravinářská aromata, neboli tresti obsahující vonné a chuťové látky, se používají k ochucení různých potravinářských výrobků. Využít je můžete při pečení cukroví, zavařování. Pokrmům dodají nádhernou vůni. Aroma tresť se také používají na ochucení lihovin, likérů, vín.
skladem

-35%
Návod k přípravě zvěřinové omáčky: osmažíme 3-4 plátky masa (nebo 0,5 kg na kostky krájeného masa) na 3 lžících horkého oleje. Obsah sáčku a polévkovou lžíci hořčice metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody. Omáčku přidáme k masu a přivedeme k varu, po té na malém plameni dusíme do změknutí. Dle potřeby podlijeme. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem

-50%
Návod k přípravě domácího sulcu: 1kg masa přivedeme k varu v 1,2l vody. Pěnu sesbíráme. Obsah sáčku rozmícháme do hladka v 3dl vlažné vody a přilijeme do masového vývaru. Spolu vaříme do změknutí masa. Není podmínka vařit maso s kůží, protože směs obsahuje pojivo. Není nutno zvlášť solit. Doporučujeme: Místo vepřového masa zkuste 0,5kg drůbežího nebo 0,5kg směsi zeleniny a pár kousků vařených brambor.
skladem

-5%
Levandule Čaj zelený (Zöld Tea) - 100% přírodní výrobek.
skladem

-5%
Levandule Jahoda lekvár (Levendulás Eperlekvár - marmeláda) je vyrobena z jahod a levandule.
skladem 1 ks

-45%
Kompot - Švestky
skladem

Koření na ryby Halételek je směsí maďarského koření s BIO zeleninou. Koření je v praktickém dávkovači. Obsahuje extra ostrou chilli papriku.
skladem 3 ks

-10%
Potravinářská aromata, neboli tresti obsahující vonné a chuťové látky, se používají k ochucení různých potravinářských výrobků. Využít je můžete při pečení cukroví, zavařování. Pokrmům dodají nádhernou vůni. Aroma tresť se také používají na ochucení lihovin, likérů, vín.
skladem

-5%
Kořenící směs HALÁSZLÉ – Rybí polévka: základ na přípravu halászlé (rybí polévky), bramborové polévky.
skladem