Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Paprikový krém Piros Arany - Červené zlato obsahuje vysoce kvalitní mletou čerstvou maďarskou papriku. Jídlu dodá huť a barvu. Je vhodná do gulášů, polévek, omáček. Můžete ji využít i ve studené kuchyni do pomazánek, zdobení chlebíčků. Je velmi oblíbenou dochucovací pastou na maďarském trhu. Tradice, kvalita a jedinečnost.
skladem
Gulášový krém lahůdkový je vhodný k přípravě maďarských jídel, gulášů, polévek, pomazánek, nebo zdobení např. studených mís. Obsahuje pomletou čerstvou kvalitní maďarskou papriku, cibuli a rajče. Výrobek z Maďarska.
skladem
Gulášový krém pálivý je vhodný k přípravě maďarských jídel, gulášů, polévek, pomazánek, nebo zdobení např. studených mís. Obsahuje pomletou čerstvou kvalitní maďarskou papriku, cibuli a rajče. Výrobek z Maďarska.
skladem
Hovězí perkelt s těstovinou Tarhonya - rychlý oběd.
skladem
Tato paprika mletá pálivá je v praktickém dávkovači. Paprika byla vypěstována v okolí Kalocsa. Díky půdě Velké maďarské nížiny a slunnému klimatu má paprika bohatou chuť a vůni. Firma zpracovává papriku tradičním postupem a tím zachovává její výjimečné vlastnosti. Je použit systém HACCP – systém zdravotní nezávadnosti dle norem EU.
skladem
Tato paprika mletá lahůdková je v praktickém dávkovači. Byla vypěstována v okolí Kalocsa. Díky půdě Velké maďarské nížiny a slunnému klimatu má paprika bohatou chuť a vůni. Firma zpracovává papriku tradičním postupem a tím zachovává její výjimečné vlastnosti. Je použit systém HACCP – systém zdravotní nezávadnosti dle norem EU.
skladem
Gulášové koření - recept na gulášovou polévku. Ingredience pro 4 osoby: 60dkg hovězí plec nebo kližka, 2 lžíce gulášového koření, 2 lžíce česnekového krému, 2 lžíce mleté papriky, 2 lžičky pálivého paprikového krému, 3-4 lžíce oleje, 1 lžíce cibulového krému, 1 rajče, 1 zelená paprika, 60dkg brambor, sůl. Návod: Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky. Cibulový a česnekový krém promícháme s olejem. Přidáme maso orestujeme. Sundáme z ohně a přidáme gulášové koření a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu. Podlejeme malým množstím vody a dusíme. Brambory nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody. Přejeme dobrou chuť!
skladem
-20%
Gulášové koření - recept na gulášovou polévku. Ingredience pro 4 osoby: 60dkg hovězí plec nebo kližka, 2 lžíce gulášového koření, 2 lžíce česnekového krému, 2 lžíce mleté papriky, 2 lžičky pálivého paprikového krému, 3-4 lžíce oleje, 1 lžíce cibulového krému, 1 rajče, 1 zelená paprika, 60dkg brambor, sůl. Návod: Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky. Cibulový a česnekový krém promícháme s olejem. Přidáme maso orestujeme. Sundáme z ohně a přidáme gulášové koření a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu. Podlejeme malým množstím vody a dusíme. Brambory nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody. Přejeme dobrou chuť!
skladem
Tato mletá paprika ve speciálním balení byla vypěstována v okolí Kalocsa. Díky půdě Velké maďarské nížiny a slunnému klimatu má paprika bohatou chuť a vůni. Firma zpracovává papriku tradičním postupem a tím zachovává její výjimečné vlastnosti. Je použit systém HACCP – systém zdravotní nezávadnosti dle norem EU.
skladem
Tato mletá paprika ve speciálním balení byla vypěstována v okolí Kalocsa. Díky půdě Velké maďarské nížiny a slunnému klimatu má paprika bohatou chuť a vůni. Firma zpracovává papriku tradičním postupem a tím zachovává její výjimečné vlastnosti. Je použit systém HACCP – systém zdravotní nezávadnosti dle norem EU.
14 dnů
Hamburger omáčka je vhodná na zahradní párty. Tato omáčka se hodí nejen pro hamburgery, ale i pro teplé nebo studené sendviče, saláty a dipy.
14 dnů
Zelenina míchaná pálivá nakládaná v octovém nálevu (ve skle)
skladem