Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Návod k přípravě na Kuře na paprice: horní nebo spodní kuřecí stehna (0,5 kg) osmažíme na 3 lžících oleje. Podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme cca 1 hodinu na malém ohni. Obsah sáčku metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody. Omáčku přidáme k masu a přivedeme k varu, po té občas zamícháme. Dle potřeby podlijeme. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem
Návod k přípravě domácího sulcu: 1kg masa přivedeme k varu v 1,2l vody. Pěnu sesbíráme. Obsah sáčku rozmícháme do hladka v 3dl vlažné vody a přilijeme do masového vývaru. Spolu vaříme do změknutí masa. Není podmínka vařit maso s kůží, protože směs obsahuje pojivo. Není nutno zvlášť solit. Doporučujeme: Místo vepřového masa zkuste 0,5kg drůbežího nebo 0,5kg směsi zeleniny a pár kousků vařených brambor.
skladem
Kořenící směs HALÁSZLÉ – Rybí polévka: základ na přípravu halászlé (rybí polévky), bramborové polévky.
skladem
Kořenící směs Tokány (Tokányalap) pro přípravu vepřového, hovězího a drůbežího masa i zeleniny.
skladem
Kořenící směs Perkelt (Pörköltalap) vhodné do perkeltu, polévek, fazolového guláše a gulášů.
není skladem
Zeleninová směs Julien (Julien keverék) - sušené kousky zeleniny vhodné do polévek, omáček, pod dušená masa, těstovin apod. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti, přídavné látky a žádné konzervanty.
skladem
Reform VITO Ochucovadlo (Reform VITO ételízesítő) 200g - vhodné do polévek, omáček, mas, šťáv, salátů, obloh, vaječných jídel a k ochucení a ozdobení dalších pokrmů.
skladem
Návod k přípravě domácí šunky: Obsah sáčku stačí na naložení 10 kg syrového masa. Polovinu směsi pořádně smíchejte s 1 kg kuchyňské soli, poté tuto směs koření a soli silně vetřete do masa. Po třech dnech druhou část kořenící směsi rozmíchejte ve 2 litrech vody a zalejete maso. Pokud nálev nezaleje úplně maso, je třeba ho denně otáčet, anebo 14-20 dnů polévat, záleží na velikosti masa. Po ukončení nakládání maso omyjeme, usušíme a poté udíme.
skladem
Gulášové koření - recept na gulášovou polévku. Ingredience pro 4 osoby: 60dkg hovězí plec nebo kližka, 2 lžíce gulášového koření, 2 lžíce česnekového krému, 2 lžíce mleté papriky, 2 lžičky pálivého paprikového krému, 3-4 lžíce oleje, 1 lžíce cibulového krému, 1 rajče, 1 zelená paprika, 60dkg brambor, sůl. Návod: Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky. Cibulový a česnekový krém promícháme s olejem. Přidáme maso orestujeme. Sundáme z ohně a přidáme gulášové koření a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu. Podlejeme malým množstím vody a dusíme. Brambory nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody. Přejeme dobrou chuť!
skladem
Gulášové koření - recept na gulášovou polévku. Ingredience pro 4 osoby: 60dkg hovězí plec nebo kližka, 2 lžíce gulášového koření, 2 lžíce česnekového krému, 2 lžíce mleté papriky, 2 lžičky pálivého paprikového krému, 3-4 lžíce oleje, 1 lžíce cibulového krému, 1 rajče, 1 zelená paprika, 60dkg brambor, sůl. Návod: Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky. Cibulový a česnekový krém promícháme s olejem. Přidáme maso orestujeme. Sundáme z ohně a přidáme gulášové koření a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu. Podlejeme malým množstím vody a dusíme. Brambory nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody. Přejeme dobrou chuť!
skladem
Návod k přípravě: 7kg vepřového masa (suchého) a 3kg slaniny pomeleme na mlýnku na hrubo. Přidáme 25dkg soli, směs koření Selská klobása a dobře smícháme. Necháme jeden den odležet a druhý den plníme do tenkých vepřových střev. Musíme dát pozor, aby se při plnění do střev nedostal vzduch. Podle vlastního vkusu zvolíme velikost klobás. Necháme 24 hodin vysušit a poté udíme a sušíme.
skladem
Návod k přípravě ostré domácí klobásy: 7kg vepřového masa (suchého) a 3kg slaniny pomeleme na mlýnku na hrubo. Přidáme 25dkg soli, směs koření Ostrá domácí klobása a dobře smícháme. Necháme jeden den odležet a druhý den plníme do tenkých vepřových střev. Musíme dát pozor, aby se při plnění do střev nedostal vzduch. Podle vlastního vkusu zvolíme velikost klobás. Necháme 24 hodin vysušit a poté udíme a sušíme.
skladem