0 ks za 0 Kč
POTRAVINY
KOSMETIKA
ALKOHOL
VÍNO
SPOTŘEBNÍ ZBOŽÍ
OSTATNÍ
úvod   Úvod / Potraviny / Paprika a kořenící směsi
zpět

Paprika a kořenící směsi

MAĎARSKÁ PAPRIKA Mletá paprika je v Maďarsku nejpoužívanější koření. Guláše, pörkölty, paprikáše si bez papriky nedovedou představit. Paprikou ochucují polévky, ryby i omáčky. Použití papriky při vaření je ovlivněno kraji. Mletou paprikou se ochucují také klobásy a salámy. Paprika se do Maďarska dostala kolem roku 1500. V Evropě se více rozšířila v 16. století. Obsahuje vitaminy C, A a B a důležité minerály. Ve 100g papriky je 130mg vitaminu C. Ve 100g mleté papriky je 500mg Karotenu. Kapsaicin – její obsah v paprice způsobuje, že je paprika pálivá nebo sladká.
výrobci Akce       Novinky      
1 · 2 · 3 ·  4  · 5 · 6 · 7 · 8 
Od nejlevnějšího
Od nejdražšího
TOP
Nejnavštěvovanější
Kuře na paprice - základ Böllér 45g
Návod k přípravě na Kuře na paprice: horní nebo spodní kuřecí stehna (0,5 kg) osmažíme na 3 lžících oleje. Podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme cca 1 hodinu na malém ohni. Obsah sáčku metličkou důkladně rozmícháme ve 3 dl studené vody. Omáčku přidáme k masu a přivedeme k varu, po té občas zamícháme. Dle potřeby podlijeme. Před servírováním přidáme 3 lžíce smetany.
skladem
28 Kč

Směs koření Domácí sulc (huspenina) Böllér 50g
Návod k přípravě domácího sulcu: 1kg masa přivedeme k varu v 1,2l vody. Pěnu sesbíráme. Obsah sáčku rozmícháme do hladka v 3dl vlažné vody a přilijeme do masového vývaru. Spolu vaříme do změknutí masa. Není podmínka vařit maso s kůží, protože směs obsahuje pojivo. Není nutno zvlášť solit. Doporučujeme: Místo vepřového masa zkuste 0,5kg drůbežího nebo 0,5kg směsi zeleniny a pár kousků vařených brambor.
skladem
39 Kč

Kořenící směs HALÁSZLÉ – Rybí polévka 80g
Kořenící směs HALÁSZLÉ – Rybí polévka: základ na přípravu halászlé (rybí polévky), bramborové polévky.
skladem
41 Kč

Kořenící směs Tokány (Tokányalap) 80g
Kořenící směs Tokány (Tokányalap) pro přípravu vepřového, hovězího a drůbežího masa i zeleniny.
skladem
41 Kč

Kořenící směs Perkelt (Pörköltalap) 80g
Kořenící směs Perkelt (Pörköltalap) vhodné do perkeltu, polévek, fazolového guláše a gulášů.
není skladem
41 Kč

Zeleninová směs Julien (Julien keverék) 100g
Zeleninová směs Julien (Julien keverék) - sušené kousky zeleniny vhodné do polévek, omáček, pod dušená masa, těstovin apod. Výrobek neobsahuje zvýrazňovače chuti, přídavné látky a žádné konzervanty.
skladem
43 Kč

Paprika mletá sladká Kalocsai II.tř. 40g
Paprika mletá sladká Kalocsai je vyrobena moderním postupem podle tradiční receptury. Nové moderní balení uchovává aroma papriky. Dodá jídlu krásnou barvu, dobrou chuť a aroma. Použití: do gulášů, omáček, polévek...
skladem 4 ks
47 Kč

novinka
Reform VITO Ochucovadlo (Reform VITO ételízesítő) 200g
Reform VITO Ochucovadlo (Reform VITO ételízesítő) 200g - vhodné do polévek, omáček, mas, šťáv, salátů, obloh, vaječných jídel a k ochucení a ozdobení dalších pokrmů.
skladem
49 Kč

Paprika mletá sladká Kalocsai I.tř. 40g
Paprika mletá sladká Kalocsai je vyrobena moderním postupem podle tradiční receptury. Nové moderní balení uchovává aroma papriky. Dodá jídlu krásnou barvu, dobrou chuť a aroma. Použití: do gulášů, omáček, polévek...
skladem
51 Kč

Paprika mletá Kalocsai sladká TRADICE 40g
Paprika mletá sladká Kalocsai je vyrobena moderním postupem podle tradiční receptury. Nové moderní balení uchovává aroma papriky. Dodá jídlu krásnou barvu, dobrou chuť a aroma. Použití: do gulášů, omáček, polévek...
skladem
58 Kč

doporučujemenejprodávanější
Paprika mletá sladká Kalocsai II.tř. 75g
Paprika mletá sladká Kalocsai je vyrobena moderním postupem podle tradiční receptury. Nové moderní balení uchovává aroma papriky. Dodá jídlu krásnou barvu, dobrou chuť a aroma. Použití: do gulášů, omáček, polévek...
skladem
68 Kč

Směs koření na šunku Böllér 300g
Návod k přípravě domácí šunky: Obsah sáčku stačí na naložení 10 kg syrového masa. Polovinu směsi pořádně smíchejte s 1 kg kuchyňské soli, poté tuto směs koření a soli silně vetřete do masa. Po třech dnech druhou část kořenící směsi rozmíchejte ve 2 litrech vody a zalejete maso. Pokud nálev nezaleje úplně maso, je třeba ho denně otáčet, anebo 14-20 dnů polévat, záleží na velikosti masa. Po ukončení nakládání maso omyjeme, usušíme a poté udíme.
skladem
72 Kč

1 · 2 · 3 ·  4  · 5 · 6 · 7 · 8 
zpět nahoru tisk
PŘI NÁKUPU NAD 2500 Kč
Rychlý kontakt       Tyršova 1840/10, 702 00 Ostrava / Tel: 733 644 777
Všechna práva vyhrazena ERLI HUNGARY s.r.o.
vyrobilo Eline.cz, 2013
partneři